Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε το γραφείο μας

Κάτω από τα αιώνια βράχια του κάστρου και σ’ένα απ΄τα γραφικά δρομάκια της χώρας στεγάσαμε το μεσιτικό μας γραφείο. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά τις ιδέες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ειδικευόμαστε στην αγορά και πώληση κατοικιών, διαμερισμάτων, οικοπέδων και επιχειρήσεων στη Νάξο, την Πάρο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Η Στέλλα Καβαλλάρη, διευθύντρια του μεσιτικού τμήματος του γραφείου μας με δεκαετή πείρα στις αγοραπωλησίες θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας βοηθήσει να στεγάσετε τα – προσωπικά ή επαγγελματικά – όνειρά σας με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ο Ιωάννης Ελευθερίου, επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, με τις ιδιαίτερες γνώσεις του για την ιστορική παράδοση του νησιού της Νάξου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θα σας προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του και θα εξασφαλίσει ότι η στέγη των ονείρων σας θα εναρμονίζονται με το κυκλαδίτικο τοπίο και θα σέβεται την αρχιτεκτονική παράδοση αιώνων.

Με 40 χρόνια εμπειρία του στην κατασκευή και αναστήλωση παραδοσιακών κατοικιών, στις μελέτες, τις επισκευές και τις αντιπαροχές, εγγυάται την καταλυτική συμβολή του.
– Επειδή πιστεύουμε ότι το παραδοσιακό που υπηρετούμε οικιστικά μπορεί όμορφα να συνδυαστεί με το σύγχρονο που επιδιώκουμε στην επαγγελματική μας δραστηριοποίηση.
– Επειδή προσδοκούμε σε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο, αντάξια της μέχρι τώρα πορείας μας.
– Επειδή θεωρούμε την ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς
προϋπόθεση της επιβίωσης καταρχήν και της ανάπτυξης στη συνέχεια κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Αν τα όνειρά σας είναι πλασμένα από αιγαιοπελαγίτικη αλμύρα…
Αν ξυπνάτε το πρωί κι ακόμη έχετε αυτή τη «γεύση τρικυμίας στα χείλη»…
Αν θέλετε τις μέρες σας ηλιόλουστες και τις νύχτες μαγικές…
Αν πιστεύετε ότι οι κρυφές σας επιθυμίες είναι μάλλον πολύτιμες για να τις εμπιστευτείτε σε τυχαία χέρια…

 

Τότε,

προορισμός σας είναι οι Κυκλάδες κι ενδιάμεσος σταθμός το Μεσιτικό Γραφείο Neon με έδρα του τη Νάξο.

Αποφασίσαμε με την παρούσα ιστοσελίδα μας να συμπληρώσουμε με ουσιαστικό τρόπο τις πετυχημένες υπηρεσίες μας στον ιδιαίτερο επιχειρηματικό μας κλάδο. Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο site μας και να αντλήσετε από αυτό στη γλώσσα που σας είναι πιο οικεία (Ελληνικά, Αγγλικά ή Ιταλικά) πληροφορίες που αφορούν σχέδια, μελέτες, αναπαλαιώσεις, κοστολόγια και επενδυτικές συμβουλές.

Αν θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να επενδύσετε στη Νάξο, ή αν απλά θέλετε πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

10 χρόνια επιτυχημένης πορείας πάντα με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.

Real Estate

Development and Construction

Design Arcitect

Πρόσφατα Ακίνητα